Pengenalan

Ramai jutawan telah berkongsikan pengalaman mereka bagaimana hendak menjadi jutawan diusia muda, dimana saya boleh simpulkan bahawa untuk menjadi jutawan kita perlu bina dan meluaskan rangkaian ‘network’.  Formula jutawan adalah =

                                                 Network = Net Worth !

Disini adalah peluang anda untuk membina network bersama Fusion Excel International (FE) dimana sangat banyak peluang-peluang kewangan ditawarkan disini. Ramai daripada kita sudah fobia dengan perkataan MLM, networking, jualan langsung, internet bisness dan seumpama dengannya kerana tersalah pilih syarikat yang bagus sebab tidak mengkaji  4P terlebih dahulu iaitu profile syarikat, produk dipasaran, pelan pemasaran dan people yang boleh membantu anda untuk berjaya.

Peduli dengan cakap kawan-kawan yang gagal, sebab masalah kewangan anda adalah masalah anda sendiri. Mana ada kawan-kawan anda yang sanggup hendak bagi pinjaman duit untuk beli susu, lampin bayi, belanja harian dan pakaian anak jika anda tiada duit!! Ingat peluang hang hebat hanya datang sekali saja dalam keadaan anda tidak bersedia. Jadi ambillah peluang yang terbuka luas ini untuk anda membaiki keadaan ekonomi bagi menampung keperluan harian yang sentiasa meningkat.

Yang menariknya saya telah pun perolehi bonus  pertama yang menyamai setahun gaji terkumpul saya. Anda bila lagi?

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: